Stiftelsesmøte for Alta MDG

Det er med glede vi kan kunngjøre at det vil bli oppstart av lokallag i Alta torsdag 05.06 klokken 1900 i Altas kommunestyresal. Vi feirer med kake og kaffe og håper på den presseinteresse som bør være til en slik anledning.

Stiftelsen skjer passende nok på verdens miljøverndag.  Hensynet til naturmiljøet vi lever av og i er for viktig til at vi kan sette andre ideologiske hensyn foran. På dette punktet har vi dermed en ideologi som i dag er annerledes enn de andre, og vi opplever at stadig flere opplever at det i vår tid og med den teknologien vi bruker i dag er nødvendig å gjøre en slik prioritering.

Ditt bidrag og din tilstedeværelse på stiftelsesmøtet er viktig fordi vi gir hverandre energi som vi trenger når vi skal inn i kommunestyrer i Alta og andre steder til neste høst.

Bli med å kjenn på vårt århundres viktigste politiske bevegelse! Din bakgrunn eller dine holdninger kan være det vi trenger når vi skal utarbeide et lokalpolitisk program i tiden framover, og når vi skal være med å på å forme hvordan vårt ferske stortingsparti skal forholde seg til problemstillinger fra Alta og Finnmark.

images

Vel møtt, kontakt oss gjerne på vår epostadresse finnmark@mdg.no dersom det er spørsmål om arrangementet, eller kommenter og lik oss på våre åpne facebooksider MDG Alta eller MDG Finnmark der det er flere som kan se det dere ønsker å si noe om.