Valgblogg 12. august – «artigst» natur

Etter en deilig seiltur fra Hammerfest til Nuvsvåg fredag-lørdag med overnatting på nydelige Gåshopen i Sørøysundet og noen hektiske timer hjemme med pakking og vasking, syklet jeg til Alta søndag ettermiddag for å delta på 3 dagerssamling for kurset Arktisk Natur som Læringsarena på Norges artigste universitet, UiT. I går var vi ute i skogen og lærte flere leker i naturen. Tove Aagnes Utsi fortalte også om nytteplanter. Jeg elsker kurset allerede 🙂

På ettermiddagen holdt jeg stand på torget i Alta. Jeg kjenner jeg begynner å få dreisen på det, for det er første gang jeg ikke gruer meg. Tvert imot, jeg liker å stå på stand og snakke med folk, veldig lærerikt og mye god støtte! Altaposten var innom, regner med det blir et sympatisk / humoristisk oppslag i dagens avis 🙂 Jeg møtte også Maria — dattera til Larsen — og avtalte at jeg kommer innom en kveld denne uken for å gjøre litt reklame. Regner med det blir fredag kveld.

Onsdag drar jeg hjemover for å holde stand i Loppa og på Sørøya. Hvis været tillater og skulderen er sterk nok, tenker jeg å padle fra Nuvsvåg til Bergsfjord.